E formojmë të ARDHMEN

Misioni

Ne ofrojmë kreativitetin tonë me qëllim që ti përmbushim kërkesat e klientëve, duke e bërë atë me kualitetin më të lartë të mundshëm dhe duke përmirësuar vazhdimisht shërbimet tona me teknologjitë dhe pajisjet më moderne.

Vizioni

Vizioni ynë është që vazhdimisht të tregojmë dhe bindim klientët në kualitetin e shërbimeve tona në tregun e Maqedonisë dhe më gjerë, si dhe rritjen e gamës së materialeve tona me qëllim të zhvillimit tonë në më shumë sfera dhe industri.

Agjensia për Komunikacione Elekronike
Pallati Aleksandar Makedonski (Muzeu arkeologjik i Maqedonisë)
Rotondoja maqedonase e dashurisë (Letnikovec)
Sheshi “Filip Vtori”
mateo logo
MK EN AL
mateo facebook mateo twitter mateo linkedin mateo instagram