Bashkëpunëtorë

  • Norm Deco- Turqi МаТео Dizajn është partneri zyrtar dhe i përfaqësuar në Maqedoni dhe Ballkan në të gjitha prodhimet.
  • Bauer BG- Shkup
  • Granit- Shkup
  • Beton- Shkup
  • Alding Inzhinering - Shkup
  • Ceresit- Maqedoni
  • Kaza Konstrakshën - Shkup
  • Krin KG – Prilep
  • Krin Proizvodstvo – Prilep
mateo logo
MK EN AL
mateo facebook mateo twitter mateo linkedin mateo instagram